اصولا مهمترین قسمت هر مقاله، عنوان آن است که در همان ابتدا میتواند توجه یک مخاطب را هنگام پرسهزنی آنلاین یا به اشتراکگذاری محتوا به خود جلب کند.
عنوان شما باید:
اگر عنوان بتواند متن محتوای شما را به خوبی و با دقت توصیف کند و آن قدر جذاب باشد که خوانندگان بالقوه را برای خواندن مطلب ترغیب کند، نرخ کلیک بالاتر رفته و ترافیک بیشتری برای سایت ایجاد میکند. همچنین عنوان یکی از مهمترین فاکتورهای سئو در صفحه است. در واقع عنوان چیزی است که مقالهی شما را در لیست جستجوی گوگل نشان میدهد.
اگر برای به دست آوردن ترافیک از موتورهای جستجو، محتوایی را بارگذاری میکنید، حتماً در عنوان خود کلمات کلیدی را وارد کنید. در غیر این صورت، موتورهای جستجو و کاربران آنها ممکن است کاملاً متوجه نشوند که این مقاله از چه چیزی صحبت میکند.
منظور از توضیحات متا توضیحی مختصر دربارهی محتوای شماست که در زیر عنوان و URL شما در نتایج موتور جستجو نمایش داده میشود. اگر توضیحات متا را ننویسید، گوگل به جای آن سایر بخشهای متن شما را نشان میدهد. توضیحات متا برای رسانههای اجتماعی نیز بسیار مهم است زیرا اصولا هنگام ارسال لینک در توییتر و فیسبوک، در قسمت پست شما نشان داده میشود.
نکتهی مهم درمورد توضیحات متا، طول مناسب و نگارش جذاب و ترغیبکننده است. معمولا بهتر است توضیحات متای شما کمتر از 150 کاراکتر (نه کلمه) باشد. در یک کلام، موجز، جذاب و سرراست بنویسید!
آدرس پست وبلاگ شما موضوع مهمی است و باید واضح، کوتاه و درست و توصیفی باشد.
بسیاری از افرادی که از لینک مقالهی شما استفاده میکنند، ممکن است این کار را با چسباندن URL، انجام دهند. اگر URL شما جالب به نظر برسد و به طور دقیق محتوای شما را توصیف کند، مخاطبان به احتمال زیاد روی آن کلیک خواهند کرد.
وجود برخی از کلمات کلیدی شما در URL ممکن است فوایدی در زمینهی سئو نیز داشته باشد.
شما باید مطالب خود را به صورت منطقی بخشبندی کنید، به گونهای که برای کاربران معنا داشته باشد. توصیه میشود از عناوین h2 برای تقسیم مطالب خود در هر بخش استفاده و در صورت نیاز به اضافه کردن زیرشاخهها، از عناوین h3 و حتی h4 استفاده کنید.
داشتن یک ساختار سازمانیافته به خوانندگان و روباتهای موتور جستجو کمک میکند تا محتوای شما را بهتر درک کنند.،همینطور زمانی که خواننده در اولین نگاه محتوای شما را اسکرول میکند، از عناوین و تیترها متوجه کلیت محتوا بشود.
اطمینان داشته باشید که عناوین تیترها مانند عنوان محتوا، واضح و توصیفی باشد. در واقع تیترها و زیرتیترها باید چشم اندازی کلی به آنچه در هر بخش بیان میشود، ارائه دهند.